Atestat transport colete mărfuri periculoase ADR

Atestare ADR şoferi transport colete mărfuri periculoase, certificată conform normelor ARR

Curs de pregătire şi perfecţionare pentru conducătorii auto care efectuează transporturi rutiere de mărfuri periculoase in colete (curs de bază)

Tip curs:

Atestare ADR - şoferi transport mărfuri periculoase in colete

Durata cursului pentru atestat colete ADR

5 zile (35 ore)

Condiţii de înscriere pentru atestat colete ADR

Vârsta minimă 20 ani;

Apt medical;

Apt psihologic.

Intrebări chestionar pentru atestat colete ADR

Click AICI pentru intrebări atestat colete ADR

Examenul pentru atestat colete ADR

Examenul se va susţine pe calculator odată la două săptămâni (doar sâmbăta), in funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora la care se va desfăşura examenul se va comunica cursanţilor vineri, inainte de examen.

Examenul teoretic pentru transport rutier de mărfuri periculoase – curs de bază constă dintr-un chestionar tip grilă de 30 de întrebări pe calculator. Candidatul va trebui să răspundă corect la cel putin 21 din întrebări pentru a fi considerat admis.

Rezultatele la examen se vor afla pe loc, calculatorul afişand rezultatul "ADMIS" sau "RESPINS".

Dupa ce veţi fi declarat admis va trebui să achitati o chitanţa de 64 de lei pentru eliberare atestat in contul ... . Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta plătită vă veti prezenta la ARR Arges pentru a vă ridica atestatul.

In cazul nepromovării examenului, cursantul mai poate da un examen in luna următoare contra unui tarif de reexaminare de 50 de lei/atestat.

 

0722 240 525