Atestat şoferi transport persoane (CPC)

Atestare CPC şoferi transport persoane, certificată conform normelor ARR

Curs CPC de pregătire şi perfecţionare pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier public de persoane

Tip curs:

CPC (Curs de Pregătire Continuă) - şoferi transport persoane

Durata cursului pentru atestat CPC persoane

5 zile (35 ore)

Condiţii de înscriere pentru atestat CPC persoane

Conducătorii auto trebuie să fie posesori ai permisului de conducere categoria D sau D1 valabil, obţinut înaintea datei de 09.09.2008.

Intrebări chestionar pentru atestat CPC persoane

Click AICI pentru intrebări atestat CPC persoane

Examenul pentru atestat CPC persoane

Examenul se va susţine pe calculator odată la două săptămâni (sâmbăta), in funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora la care se va desfăşura examenul va fi transmisă cursanţilor vineri, inainte de examen.

Examenul are o durată de 45 de minute si constă dintr-un chestionar tip grilă de 30 de întrebări pe calculator. Intrebările au cate 4 variante de răspuns, doar o singură variantă fiind cea corectă. Candidatul va trebui să răspundă corect la cel putin 21 din întrebări pentru a fi considerat admis.

Rezultatele la examen se vor afla pe loc, calculatorul afişand rezultatul "ADMIS" sau "RESPINS".

Dupa ce veţi fi declarat admis va trebui să achitati o chitanţa de 64 de lei pentru eliberare atestat in contul ... . Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta plătită vă veti prezenta la ARR Arges pentru a vă ridica atestatul.

In cazul nepromovării examenului, cursantul mai poate da un examen in luna următoare contra unui tarif de reexaminare de 50 de lei/atestat.

 

0722 240 525