Atestat reavizare şoferi TAXI

Atestare viza şoferi TAXI (reavizare), certificată conform normelor ARR

Curs de pregătire şi perfecţionare de reavizare pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier în regim de taxi

Tip curs:

Reavizare şoferi TAXI

Durata cursului pentru atestat viză TAXI

-

Condiţii de înscriere pentru atestat viză TAXI

Posesor de permis de conducere categoria B valabil;

Fără evenimente rutiere majore in ultimile 12 luni (permis suspendat pentru conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului sau a substanţelor stupefiante ori implicare in accidente rutiere soldate cu victime);

Apt medical;

Apt psihologic.

Intrebări chestionar pentru atestat viză TAXI

Click AICI pentru intrebări atestat viză TAXI

Examenul pentru atestat viză TAXI

Examenul se va susţine pe calculator odată la două săptămâni (sâmbăta), in funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora la care se va desfăşura examenul se va comunica cursanţilor vineri, inainte de examen.

Examenul constă dintr-un chestionar tip grilă de 20 de întrebări pe calculator. Candidatul va trebui să răspundă corect la cel puţin 14 din întrebări pentru a fi considerat admis.

Cele 20 de intrebări au cate 4 variante de răspuns. O singură variantă de răspuns este corectă (nu există intrebări fără nici un răspuns corect sau cu mai multe răspunsuri bune). Intrebările sunt simple, privesc direct activitatea de taximetrie şi sunt din legislaţia rutieră specifică cursului de atestare şoferi TAXI.

Rezultatele la examen se vor afla pe loc, calculatorul afişand rezultatul "ADMIS" sau "RESPINS".

Dupa ce veţi fi declarat admis va trebui să achitaţi o chitanţa de 42 de lei pentru eliberare atestat in contul ... . Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanţa plătită vă veti prezenta la ARR Arges pentru a vă ridica atestatul.

In cazul nepromovării examenului, cursantul mai poate da un examen in luna următoare contra unui tarif de reexaminare de 50 de lei/atestat.

 

0722 240 525