Atestat manager transport marfă

Atestare manager transport marfă (persoană desemnată transport marfă), certificată conform normelor ARR

Curs de pregătire şi perfecţionare pentru managerii de transport (persoanele desemnate) care conduc permanent şi efectiv activitatea de transport rutier de marfă

Tip curs:

Atestare manager transport marfă (persoană desemnată transport marfă)

Durata cursului pentru atestat manager transport marfă

10 zile (70 ore)

Condiţii de înscriere pentru atestat manager transport marfă

Studii: minim 10 clase;

Persoanele care sunt ingineri auto sau economişti (economia transporturilor) se vor prezenta numai la susţinerea examenului.

Intrebări chestionar pentru atestat manager transport marfă

Click AICI pentru intrebări atestat manager transport marfă

Examenul pentru atestat manager transport marfă

Examenul de atestare a managerului de transport marfă se va susţine pe calculator bilunar (sâmbăta), in funcţie de datele de examinare stabilite de către ARR. Ora la care se va desfăşura examenul va fi transmisă către cursanţi vineri, inainte de examen.

Examenul pentru obţinerea certificatului (atestatului) de manager marfă este format din:
- chestionar tip grilă de 30 de intrebări pe calculator cu cate 4 variante de răspuns, doar una din ele fiind corectă (timp de rezolvare 60 de minute);
- studiu de caz cu 10 intrebări in scris (timp de rezolvare 60 de minute).

Pentru promovarea examenului este necesar să se răspundă corect la 60% din totalul întrebărilor din cadrul ambelor probe, dar nu mai puţin de 50% din intrebările de la fiecare probă.

Rezultatul examinării se comunică candidaţilor in aceeaşi zi, iar eventualele contestaţii se depun in termen de 3 zile de la comunicare la sediul Autorităţii Rutiere Române - A.R.R. Candidaţii respinşi pot susţine o singură dată un nou examen la data şi in locul comunicate de comisia de examinare. Candidaţii respinşi şi la acest examen se pot prezenta la următoarea examinare numai după ce au urmat un nou curs de specialitate.

 

0722 240 525